Dati o petrecere? Luati in considerare urmatoarele sfaturi pentru a avea succes: • Pentru bauturi: Estimati aproximativ 0,5 Kg de gheata de persoana. De exemplu o petrecere de 100 de persoane va avea nevoie de aproximativ 50 Kg de gheata. Cantitatea necesara este dependenta de consumul oamenilor si de conditiile climatice, dar o buna gazda a unei petreceri nu trebuie sa ramana niciodata fara gheata. • Pentru racire: puneti 30-40 de kilograme de gheata intr-un vas de aproximativ 150 de litri. Puneti bauturile (bere, sucuri, sampanie, vin) in vas in straturi cu gheata intre ele. • Asigurati-va ca recipientele in care tineti gheata sunt curate si dezinfectate. Gheata este un aliment. • Cand sunt temperaturi crescute aveti grija sa aveti cativa saci de gheata in plus!! • Cand manipulati gheata aveti grija sa fie folosita o scafa curata. Gheata nu se manipuleaza cu maiinile goale! • Pentru bauturile preparate in blender folositi cantitatea recomadata de gheata. Asigurati-va din nou ca blenderul este curat si nu folositi maiinile goale ca sa puneti gheata in el. NU UITATI: PETRECEREA SE TERMINA ODATA CU GHEATA!!!